Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

PACIFIC РИМ КОМОРА НА ТРГОВИa

Датум на Пацификот Rim Стопанска комора да стане член на комората најбрзорастечките во светот. Pacific Rim на Стопанската комора на е околу промовирањето на трговијата, технологија, туризмот и културната размена во 24 земји кои го допираат Тихиот Океан. Овие 24 држави ја сочинуваат 65% од светската трговија и е најбрзо растечка демографски трговска зона. Најмногу енергија трговските пазари стануваат достапни преку нашите ниски трошоци за членство со отворање на вратите за нови деловни можности.

Ние сме непрофитна организација составена од претприемачи, раководители и водачи од целиот свет, активно се занимава со трговија и индустрија, во рамките на Пацифик Rim регионот на светот. Ако сакате да го прошират бизнисот во оваа важна, со различни регион или да остане добро информирани за глобални настани околу него, на PRCC сплотува различни мрежа на експертиза дека вашата организација може да имаат корист од. Вашата компанија или организација може да имаат корист од учеството во саеми и настани, вмрежување со бизнисмени од целиот свет и изнаоѓање можности од PRCC.

Оригиналниот мандат беше дизајниран првенствено за олеснување на трговијата помеѓу САД и на компаниите во Пацификот Rim Земји. Сепак, како глобализацијата на светската економија продолжува, нашата мисија е проширен да вклучи поддршка на бизнис-односи што процветаат меѓу сите земји во Пацификот Rim и американските заедници, и да го затвори културниот јаз дека го попречува целосна економска соработка. Комората ги поттикнува своите членови активно да се развијат пријателства со лидерите во нивната локална заедница, како и владини претставници, од страна на хостинг бројни официјални обеди, симпозиуми и други активности. Pacific Rim на Стопанската комора ќе продолжи да биде посредник меѓу мали и големи народи, за да се постигне целта на Домот, основачките татковци: во билатералните односи, базирани на пријателство и соработка. Е наменета да им помогне на згрижувачките економска средина која го поттикнува растот на одговорни приватните претпријатија и да се обезбеди избор на соодветни и ефективни услуги за бизнис.

Со избор на членови, и двете големи и мали од сите сектори, на Пацификот Rim Директориум е веродостојна и влијателна сила на притисок за конкурентна економија, слободната иницијатива. Нашата мисија е да им помогне на претпријатијата во Pacific Rim работи ефикасно и профитабилно. Pacific Rim Директориум обезбедува едно-магазин за бизнис кој било тип, вклучувајќи помош на совети за управување, изградба, одржување или бизнис, без оглед на големината или сектор.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      Customer care   |   Telesales   |   Lead generation   |   Appointment setting
      Surveys / focus group studies   |   Virtual executive assistant   |   Script writing   |   Telemarketing training
      Seminar registering / follow up   |   Direct Mail Follow-up   |   Fundraising   |   Recruiting
      Web design   |   Computer programming   |   Telecommunications   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap