Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Мотивација

Што е Коста Ricas Повик тајни центри за мотивација?

Ако агенти успех вредност, интегритет, услуги на клиентите, со лична работна етика, совршеност и иновација, тогаш ние им помогне на оние вредности соработник усогласат со целите на организацијата. Ние помагаме во создавањето на личните долгорочни цели, како што се станува врвен производител или повеќе краткорочна цел, како мастеринг свикување сценарио. Ние се зајакне нивната емотивна состојба на доверба, чување нив се фокусираа на основите, насоките и придржување кон хит за повисок стандард. Награди се заеднички за агенти со позитивен фидбек клиент, така што тие ги сметаат за повик центар кариера можност, а не мртов крајот работа.

Пари секогаш ќе ги мотивира вработените. Во Костарика, Call Center работи се високо платени, многу баран работни места во споредба со другите струки. Повеќето од телемаркетинг работа за напуштањето на САД се за позиции и плати многу Северна Американците укор. Телефонски центар агенти ќе се доследно и ефикасно придонес кон успехот кампањи со цел да се осигура дека нивната плата и понатаму.

BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      Customer care   |   Telesales   |   Lead generation   |   Appointment setting
      Surveys / focus group studies   |   Virtual executive assistant   |   Script writing   |   Telemarketing training
      Seminar registering / follow up   |   Direct Mail Follow-up   |   Fundraising   |   Recruiting
      Web design   |   Computer programming   |   Telecommunications   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap