Afrikaas Albanian Arabic Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Simplified Chinese Traditional Croatian Czech Danish Dutch Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician German
Greek Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hungarian Icelandia Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Papiamento Pashto
Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish
 

Aliter Korporata

Aliter Korporata është një pasuri e patundshme plotësisht të licencuar të kompanisë në Kosta Rika që ofron klientëve Kosta Rika nga brenda dhe jashtë vendit më të mirë të pronave dhe shërbime, me një fokus në vlerë ble. Aliter Corporation prides veten në shërbim të konsumatorëve të saj, me anën e të cilit ne përfaqësojmë tonë më të mirë të interesave të klientit nga fillestare e shikimit të mbylljes. Pas fillimit të kontaktoni, ne përpiqemi për të gjetur të pronave që i përshtaten nevojave të klientit me llojin e pasurisë ose me qira, madhësinë, vendndodhjen dhe çmimi është një faktor i madh përfshirë në ekuacion. Ne punojmë për klientët tanë, duke negociuar marrëveshjet më të mirë të mundshme, shfrytëzuar tonë 20 vjet pronë e ekspertizës kultivohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Costa Rican real estate ligjit të arsimit është një proces të vazhdueshëm për të konsumatorëve, si dhe personelin e Aliter. Ne kemi mbledhur një ekip të dedikuar individët të cilët janë të angazhuar për shërbimin e nevojave të të dy blerësit dhe shitësit që ne përfaqësojmë. Ekipi ynë është i përbërë nga një shitje të stafit që është njohur në të dyja USA Costa Rican Estate dhe ligjit. Marketing ekipi ynë është që të përqëndrohet shitėsit mbështetjen tonë, duke zhvilluar vazhdimisht mënyra të reja për të shpërndarë informacion rreth pronave ne përfaqësojmë. Administrata jonë stafit integron të gjitha informatat dhe ndihmon për të ndihmuar me blerësit tonë ka nevojë për çfarëdo që ata mund të kenë.

Aliter Korporata ofron shërbime të zhvendosjes, dhe ne do të ndihmojë me të gjitha aspektet e tranzicionit duke bërë të mundur një masë për të Kosta Rika të jetë aq i qetë sa të jetë e mundur. Qofshi të kërkojë informacion në lidhje me shkollat, shërbimet komunale, makina, duke lëvizur, doganat, imigracionit, kërkesat e leje-qëndrimin, avokatët, mjekët çka mund të jenë nevojat tuaja, ne do të jemi më tepër se të lumtur për të ndihmuar në sigurimin e informacionit të saktë, në një kohë.

Aliter Korporata ofron të gjitha llojet e pronave të saj në faqen e internetit: www.alitercorp.com. Ne kemi Rentals dhe shitjes se janë të vlefshme për të gjithë sektorët: komerciale hapësirë për tregti me pakicë priza, warehousing, industriale, zhvillimin e tokës, para-planifikuar komuniteteve, shtëpitë e të vetme të familjes, condos, townhouses, dhe apartamente. Me mbi 200 Listimet mirë, në të gjitha fushat e Kosta Rika, dhe bazës së të dhënave dhe reputacionin tonë për të punuar me agjentë të tjera, ne duhet të aftësisë për të gjeni çfarëdo qoftë janë nevojat tuaja. Ne nuk kemi marrë pjesë në Listimet neto, siç është bërë zakon me brokerat disa here. Kjo na bën të mundur për të mbajtur drejtë çmimi si ardhurave tona janë të bazuara mbi një detyrimi kontraktual që ne kemi në vend me pronarët që punojnë me ne. Aliter Korporata është plotësisht i licencuar nga Kosta Rika vëmendjen e CenterBR, numrin tonë licencës është 1174, nën emrin e Edward Fridovich. Ne jemi të lidhur me Realtor.com si edhe, e cila na ndihmon për të mbajtur një prani në SHBA dhe Dagllas Elliman pronë në qytetin e Nju Jorkut. Our website merr një sasi të mëdha të trafikut në mbarë botën, e cila është e vërtetuar nga Alexa dhe në faqen e site. Alexa Amazon.com pavarur është një kompani që masat e trafikut renditjen e faqet e internetit në mbarë botën.

Ne krenohemi për veten tonë praktikat etike, dhe janë duke punuar me CINDE (The Costa Rican Investime Board) ndihmon njerëzit dhe bizneset që janë të interesuar në krijimin e një prani ekonomike dhe investime në Kosta Rika. Ne besojmë që ne përfaqësojmë dhe praktikën e të njëjtin mision si dhe idealet CINDE, dhe të luftojë për të zgjeruar këto standarde për klientët tanë.

Administrata e banimit dhe Condominiums Home Owner Shoqatat

Complete administrimin e kondominiumi ose Owner Home Shoqata, e cila përfshin:

among others. • Mbajtja e strukturave, • Pastrimi, • vigjilencës, • Projektimi i përgjithshëm administratës buxhetet, • Mbledhjen e të mirëmbajtjes tarifat, • Kontabilitet, • Prezantimi i raporteve mujore, • Thërret dhe organizimin e takimeve dhe pronarët e kondominiumi Home Owner's • Përmbushja formalitetet ligjore, ndër të të tjerë.

Të jetosh në Kosta Rika ka një përparësi të panumërt, por ai gjithashtu mban disa probleme dhe kufizimet. Ideja është që të zgjedh korrekte operacion, që lufton për idealin harmoni midis personave që jetojnë brenda apo HOA e condominiums.

Çfarë bëni Shërbimet profesionale Menaxherët Zakonisht Sigurimi?

Profesionale menaxherët ofrojnë një larmi të shërbimeve për të përfshirë HOAs kontabilitetit, të buxhetit, duke mbajtur rekord, vlerësim mbledhjes, pagesa faturash, takimi i koordinimit, dhe mirëmbajtjen e zakonshme zonë.

• Shoqatat e zgjedhin nga radhët e shërbimeve në dispozicion, dhe të hyjë në një kontratë me menaxherin e përshkruar hapësirën e punës. • Administrimi Kontrata duhet të përfshijë edhe taksa, me kohëzgjatjen e administrimit marrëveshje, dhe rrethanat në të cilat mund të përfundohet rregullim fillim . • Disa dokumente qeverisëse të kufizojë kohëzgjatjen e menaxhimit marrëveshjet, ose të kërkojë ndërprerjen dispozitat specifike të hershme. • Përderisa ligji lejon pothuajse çdo shoqatë funksion të deleguar të një menaxher profesionist, shumica qeverisëse listën e dokumenteve të caktuara shoqatë funksionet që nuk mund të delegohen. • Jo -delegable funksionet tipike përfshijnë huamarrjen e parave, levying vlerësime, duke e bërë të tepërta në shpenzimet kapitale shuma e buxhetuar, dhe imponimin e disiplinës për shkelje të qeverisin dokumente. • Pavarësisht se çfarë janë funksionet e deleguara dhe pa marrë parasysh përmbajtjen e menaxhimit marrëveshje, Bordi mban të detyrë që të mbikqyrë dhe menaxheri i autorizuar të refuzoj ndonjë vendim.

Si është një Manager profesionale e zgjedhur?

Bordi ka autoritetin për të zgjedhur dhe të përcaktojë përmbajtjen e menaxherit të menaxhimit të kontratës, por kjo mund të caktojë një komision për të bërë rekomandime. Menaxherët e HOAs nuk kërkohet që të jetë i licencuar por duhet të japë deklarimet e gjera të shoqatës.

Aliter corp SA Amerikës së Veriut është në pronësi dhe operohet dhe mban të ashpra të etikës lidhur me marrëdhëniet amerikane me dy blerësit dhe shitësit. Ndërsa disa shitėsit Maj lista me pronat e tyre të shumta agjentëve, brokerat shumë nuk do të përçonte ofron se ata (të ndërmjetësuesit) gjykon si të padëshirueshme.Aliter corp SA beson se ne kemi një detyrim moral për të gjitha ofertat tona dhe le të bëjë klientët ose vendimin për të pranuar ose refuzuar marrë oferta. Disa kompani të pretendojnë për të patur Listimet ekskluzive, realiteti është shumë pak kompani të vërtetë bëjnë. Aliter corp SA ka Listimet ekskluzive dhe gjithashtu listat e pronave që janë të listuara publikisht. Aliter corp SA megjithatë nuk do të në listën e saj të listuara pronat site publikisht se e konsideron të overpriced ose merren me agjentë që do të merren në listë neto praktikat, si nuk ka një MLS (shumëfishta liste service) për Kosta Rika. Ju lutem kontrolloni këtë faqe shpesh si do të jetë e përditësuar të përmbajë pronave ne konsiderojmë se investimet e meriton.

Mund të huajt 'vete e pasurive të patundshme në Kosta Rika?

Real Estate mund të jetë në pronësi ose nga një individ ose në emër të një Costa Rican Corporation (SA). Costa Rican Korporata lejohen të kufizuar kanë partneritet me Veriut kompanitë europiane apo amerikane.

Të gjitha ligjet, të pasurive të patundshme, ose ndryshe, të aplikohet në mënyrë të barabartë të qytetarëve, ose kompani të huaj.

Kosta Rika ka një sistem të titulluar tokës, me tituj të gdhendur në një Regjistrit Qendror, plus garantuara titulli është i vlefshëm nëpërmjet Stewart Titulli nga SHBA. Ka shumë rregullat dhe rregulloret që Aliter corp SA mund t'ju ndihmojnë me të bëjnë me pronat e bregdetit.

1.) Çdo person në ngarkim ose lien që ndikon titullin, duhet të jetë i gdhendur në librin Zyrtare të Regjistrimit. 2.) Kur një titull është i gdhendur "pa pengesë", asnjë kërkesë nuk e regjistruar para se të shitjes është i pavlefshëm.

Titulluar PRONĖN në brigjet zakonisht fillon prapë prej 200 metrash mesatare baticë të shënojë (A ekzistojnë disa përjashtime në "grand-fathered tituj" më parë titulluar pronave, e cila i jep një titull brenda në 50 metra të këtij shënuar.) Kjo 200meter strip e tokës në mes të ujit dhe të titulluar pronë është e ndarë në dy zona:

a) e parë e 50 metra (164 ft.) nga uji është i njohur si "Zona e patjetërsueshme", e cila nuk mund të jetë në pronësi, e titulluar me qira ose (nuk lejohet ndërtimi). Kjo është "Land Publike". B) 150 metra e ardhshëm janë të klasifikuara si "Zona Maritimo Terrestre" (Detare Zone), të cilat mund të përdoren nën një kontratë qiraje nga afër komunës. Komunale "Përdor lejeve" (qera), për të 150meter zonat detare, leje shumë lloje të përdorimit, duke përfshirë të dy banesore dhe komerciale ndërtimit. Të tillët janë qera afatgjate rinovueshme dhe me kosto rreth $ 1 deri në $ 2 për metër fasadë e pronës në vit. (Ka disa përjashtime në qira nga këto zona, kështu që çdo rast duhet të hetohet më vete.)

Kosta Rika ka një sistem të titulluar tokës, me tituj të gdhendur në një Regjistrit Qendror, plus garantuara titulli është i vlefshëm nëpërmjet Stewart Titulli nga SHBA. Ka shumë rregullat dhe rregulloret që Aliter corp SA mund t'ju ndihmojnë me të bëjnë me pronat e bregdetit.

1.) Çdo person në ngarkim ose lien që ndikon titullin, duhet të jetë i gdhendur në librin Zyrtare të Regjistrimit. 2.) Kur një titull është i gdhendur "pa pengesë", asnjë kërkesë nuk e regjistruar para se të shitjes është i pavlefshëm.

Profitabile të pasurive të patundshme tani janë mundësitë e investimeve të reja, si pjesa tjetër e botës së fundi ka zbuluar Kosta Rika. Daily publikimeve të gjithë botën me falënderimin e virtytet Kosta Rika. The "Noble Paqe çmimit" jepet Presidentit në vitin 1988, së bashku me këtë vend të ngrohtë dhe bujare dhe njerëzit e tyre të sistemit të pabesueshëm Parqe kombëtare, kanë kontribuar për të kapërcyer shumë negativ për shtyp e gjeneruara nga ngjarjet në vendet fqinje. Turistët dhe biznesmenët janë investuar në këtë popull të vogël, krijimi i një bumi në pasuri të patundshme turistike dhe sektorëve të ndërtimit, ndërsa kërkesat për gjenerimin e të gjitha të lidhura me shërbimet.

Aliter corp SA nuk lista në dispozicion të gjitha pronat në Kosta Rika. Ne specializuar në gjetjen e asaj që ne besojmë "vlerë të blerë pronat", ne nuk lista overpriced pronave. Ne rekomandojmë që po e konsiderojnë të jenë më të mirë të vlerave tona individuale për nevojat e klientit. Listings përfshijnë të dy të zhvilluara dhe të pazhvilluara të tokës në të gjitha zonat e banuara dhe turistike, si dhe komerciale rreth faqet San Hoze.

Moneymaking mundësitë e pasurive të patundshme janë në dispozicion në Kosta Rika, thjesht marrë me qera nga jashtë shtëpisë tuaj plazhit të vogël nën-zhvillimit dhe lot ndarje, për të kompletuar vendpushim zhvillimet. Aliter corp SA e ekspertizës qëndron në gjetjen e nën-vlerësuar tregun e pasurive të patundshme në fushën e çfarëdo Kosta Rika klientët tanë dëshirojnë. Aliter corp SA juaj është ndalur një zgjidhje si një i huaj për të gjetur ndonjë lloji i pronës mund të dëshirojnë. Ka kohë që ne të merren me shitësit që nuk ofrojnë një komision i shitjeve. Ne pastaj të punojnë me blerës në emrin tuaj për të marrë më të ulët të mundshme të çmimit të blerjes. Një taksë e blerjes çmimi përfundimtar është akuzuar pastaj të blerësi / klientit për këto shërbime.

Possible Zhvillim Options

Blerja e një Lutit dhe Home Ndërtim ... e pronave të bëhet një potencial të ardhura pas përfundimit prodhuesi. Kompania jonë do ndërfaqe me lokale dhe agjensive ndërkombëtare, të marrë me qera, dhe menaxhimin e pasurisë si dëshiruar. Kjo kërkesë e fortë me qira gjeneron të ardhura të vazhdueshme për shkak të Kosta Rika e tanishme të mungesës së strehimit që janë deri në par (USA standardeve) në vende të dëshirueshme.

Investor / Developer Project

Ky Program është projektuar për investitor / developer Aliter corp SA do të gjetur vendndodhjen e pronës për ju dhe të ndihmojë në zhvillimin dhe menaxhimin e tij, kështu që nëse dëshironi. Ne kryerjen shumë vende, duke filluar nga $ 15.50 per m2 në varësi të lokacionit. Ne gjithashtu takohem pronarët e pronave që janë në kërkim të parë kundër hipoteka pronat që janë plotësisht të siguruara falas dhe lien. Këto lloje të investimeve zakonisht paguajnë dy shifra të normave të interesit dhe mund të jetë me interes për të shikuar disa investitorë privatë për të marrë një më të larta se norma e kthimit konvencionale bankar mund të ofrojnë.

Long - Term Pronë të Investimit

Ky është Programi për investitor që dëshiron të blejë tracts relativisht e madhe e tokës. Ne tani kemi disa pronave për shitje. Për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni. Përsëri, ne mund të ndihmojnë në të gjitha fazat e zhvillimit, nga thjesht inscribing e pronës si një rezervë e pyjeve dhe mbrojtjen e saj ... për të zhvillimit turistik dhe / ose reforestation.

Skenaret e mësipërme janë thjesht udhëzimet. Ne nuk e rekomandojmë që të bëni një blerje të pasurive të patundshme fshehtën, si çdo pasuri e patundshme reputacion kompanisë do të këshillojë. Nëse ndonjë e ofertave tona janë me interes ju, pasi ju keni marrë informacion fillestar dhe janë të interesuar, ne ju këshillojmë me forcë vizitoni Kosta Rika, dhe të inspektojë pronat para Finalizimi çdo marrëveshje.


BlogspotBuzzDeliciousDiggFacebookFlickrGoogleLinkedinMeneameMyspace
StumbleuponTechnoratiTex FresquiTwuitterViadeoWikioYahoo Bookmarks Outsourcing campaign
Outbound BPO campaign
 
Inbound BPO campaign
Employment opportunities
 


      kujdesit të konsumatorëve   |   telesales   |   brez çojnë   |   vendosjen e emërimit
      anketat   |   virtual execcutive asistent   |   script writing   |   telemarketing trajnimit
      seminare   |   drejtpërdrejta mail   |   ngritjen e fondeve   |   rekrutimin
      Webdesign   |   software   |   telekomunikacionit   |   Company Information
      Outbound BPO campaign   |   Inbound BPO campaign   |   Employment opportunities   |   Sitemap